Dal Soup
Indian BIO 300 g
Ayurvedische linzensoep à la India
Een
lekkere, voedzame en lichte maaltijd die je zonder moeite in 20 minuten op
tafel zet.
Licht pittig met
ayurvedische specerijen zoals komijn, kurkuma en korianderblad – verfijnd
gekruid met biologische paprika, wortel en tomaat.
Onze dalsoepen zijn ideaal
als heerlijke, volwaardige maaltijd en staan in 20 minuten op tafel, zonder
gedoe. Perfect als lichte avondmaaltijd en ook geschikt voor ayurvedisch
intervalvasten.
De zorgvuldig afgestemde
specerijen, hoogwaardige gevriesdroogde biologische groenten en rode linzen
ondersteunen niet alleen een gezonde spijsvertering (Agni), maar zijn vooral
ook gewoon ontzettend lekker.
• 100% natuurlijke
ingrediënten
• Zonder aroma’s of conserveermiddelen
• Geen toegevoegde suikers
• Vegan
Bereiding: 1 portie (60 g)
- Breng 400 ml water aan de kook in een pan.
- Voeg 60 g dal-mix toe.
- Laat 20 minuten zachtjes koken op laag vuur.
- Af en toe roeren.
- Voeg naar smaak ghee of olie toe.
Ayurvedische
linzensoep – kant-en-klare mix
Ingrediënten:
Rode linzen* (81,7%), wortel*, paprika*, tomaat*, korianderblad*, steenzout,
venkel*, kurkuma*, komijn*, zwart zout (kala namak), korianderzaad*, chili*,
trikatu* (gember*, zwarte peper*, pippali* (lange peper))
*uit gecontroleerde biologische teelt / Geproduceerd
in Duitsland
300 g
5 porties