Kitchari
Indian BIO 240 g
Ayurvedisch gerecht à la
India – snel & makkelijk te bereiden
Het ideale gerecht wanneer je iets wilt dat niet alleen snel klaar is, maar ook
heerlijk smaakt. Basmati-rijst en mungbonen, verfijnd met specerijen en een
vleugje chili. Kitchari is niet alleen lekker, maar ook licht en voedzaam. Licht
pittig.
Voor veggie-lovers: Heerlijk in
combinatie met verse spinazie of broccoli. Gewoon samen met de kitchari
meekoken en zachtjes laten garen.
Kitchari indian
• 100% natuurlijke ingrediënten
• Zonder aroma’s of conserveermiddelen
• Geen toegevoegde suikers
• Vegan
Bereiding: 1 portie (80 g)
- Doe 80 g kitchari in een pan.
- Voeg 300 ml water toe, breng kort aan de kook en doe het deksel erop.
- Laat 20 minuten zachtjes koken op laag vuur.
- Voeg naar wens ghee of olie toe.
- Breng op smaak met zout.
Ingrediënten: Basmati-rijst*
(55,8%), mungbonen* (27,9%), paprika* (3,7%), wortel* (3,7%), tomaat* (3,7%),
korianderblad*, kurkuma*, venkel*, komijn*, gember*, korianderzaad*, chili*
(0,3%), pippali* (lange peper), zwarte peper*
*uit gecontroleerde biologische teelt / Geproduceerd in Duitsland
240 g
3 porties
Koel en droog bewaren.