Bulgur Indian BIO 240 g
Ayurvedisch gerecht met
harde tarwe
Onze zacht gestoomde
biologische harde tarwebulgur is perfect voor een snelle, volwaardige maaltijd.
Heerlijk als bijgerecht bij groentegerechten en salades. Brengt een vleugje
oosterse smaak in roerbakgerechten, soepen, vullingen en groenteburgers.
·
Cashew & pompoenpit – vol smaak en bite
·
Snel klaar: in 20 minuten op tafel
·
100% biologisch & vegan
Bereiding voor 1 portie (80 g):
- Doe 80 g bulgurmix in een pan.
- Voeg 200 ml kokend water toe, breng opnieuw aan de kook en doe het deksel
erop.
- Laat 15 minuten zachtjes koken op laag vuur, af en toe roeren.
- Haal van het vuur en laat 5 minuten rusten.
- Voeg naar wens ghee of olie toe.
- Breng op smaak met zout.
Ingrediënten: Bulgur* (60%), cashewnoten* (10%), pompoenpitten* (8%), wortel*, paprikavlokken*,
tomatenvlokken*, olijfolie*, steenzout, korianderblad*, venkel*, kurkuma*,
komijn*, kala namak (zwart zout), gember*, korianderzaad*, chili*, pippali*
(lange peper), zwarte peper* / *uit gecontroleerde biologische teelt /
Geproduceerd in Duitsland
240 g
3 porties
Koel en droog bewaren.