Dal Soup
Veggie BIO 300 g
Ayurvedische
linzensoep voor veggie-lovers
• 100% natuurlijke
ingrediënten
• Zonder aroma’s of conserveermiddelen
• Geen toegevoegde suikers
• Vegan
Met
broccoli, paprika en kokos, verfijnd met ayurvedische specerijen zoals pippali,
gember en komijn.
Onze dalsoepen zijn ideaal als heerlijke, voedzame maaltijd die je zonder
moeite in 20 minuten bereidt. Ze zijn bijzonder geschikt als lichte
avondmaaltijd, en passen ook perfect bij ayurvedisch intervalvasten.
De perfect afgestemde kruiden, hoogwaardige gevriesdroogde biologische groenten
en rode linzen ondersteunen niet alleen een gezonde spijsvertering (Agni),
maar zijn vooral ook gewoon heerlijk van smaak.
Bereiding: 1 portie (60 g)
- Breng 400 ml water aan de kook in een pan.
- Voeg 60 g dal-mix toe.
- Laat 20 minuten zachtjes koken op laag vuur.
- Af en toe roeren.
- Voeg naar smaak ghee of olie toe.
Ingrediënten:
Rode linzen* (68,1%), paprika* (5,8%), kokossnippers*, dadels*, sultana’s*,
tomaat*, broccoli* (2,9%), steenzout, kervelblad*, komijn*, kurkuma*, zwart
zout (kala namak), trikatu* (gember*, zwarte peper*, pippali* (lange peper)),
koriander*
*uit gecontroleerde biologische teelt / Geproduceerd
in Duitsland
300 g
5 porties