Kitchari
Classic BIO 240 g
Heerlijk klassiek: gemaakt
van gele mungbonen, basmatirijst en specerijen
Zo eten wij onze kitchari het liefst. Simpel en snel te bereiden – een lichte
maaltijd die goed vult en je buik blij maakt. Kant en klaar.
Zin in groenten?
Kook dan eenvoudig
wat groenten naar keuze mee met de kitchari en laat ze gaar worden.
Kitchari Classic
• 100% natuurlijke ingrediënten
• Zonder aroma’s of conserveermiddelen
• Geen toegevoegde suikers
• Vegan
Bereiding: 1 portie (80 g)
- Doe 80 g kitchari in een pan.
- Voeg 300 ml water toe, breng kort aan de kook en doe het deksel erop.
- Laat 20 minuten zachtjes koken op laag vuur.
- Voeg naar wens ghee of olie toe.
- Breng op smaak met zout.
Ingrediënten: Basmati-rijst*
(64,3%), mungbonen* (32,1%), korianderblad* (0,8%), kurkuma* (0,8%), komijn*
(0,8%), zwarte peper*, gember*, korianderzaad* (0,4%)
*uit gecontroleerde biologische teelt / Geproduceerd in Duitsland
3 porties
240 g